Bestil din webshop idag

Køb Webshop

Hos MyOnline.dk er vi dedikeret til at hjælpe virksomheder som din med at få succes online.

Når du vælger os til at designe din webshop vælger du samtidig et hold af erfarne designere og udviklere, der skaber et skræddersyet design, fokus på brugervenlighed og gode kundeoplevelser, såvel som al den hjælp du har brug for til at komme i gang med at sælge på nettet.

Vi står med andre ord klar til et samarbejde der skaber en unik og visuelt tiltalende butik, der både repræsenterer dit brand på bedste vis, og fremviser dine produkter så de konverterer og sælger bedst muligt. Vi tilbyder en lang række muligheder at vælge imellem, så du kan finde de funktioner der passer perfekt til din virksomheds behov og budget.

Hos MyOnline.dk er vi forpligtet til at hjælpe dig med at få succes online. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester til webshops, og hvordan vi kan hjælpe dig med at tage din virksomhed til det næste niveau.

$PAR
Prisvenlig Webshop

100%
100% Tilfredshedsgaranti

FLOT
Moderne Design

SEO
SEO Optimeret Webshop

KLAR
Køreklar Funktioner

PRO
Responsiv til alle Enheder

SIDE
Du ejer hele Webshoppen

Hvorfor købe webshop fra MyOnline.dk?

Vi har udviklet mange webshops til virksomheder gennem årene, og det har givet os et godt indblik i præcis hvilke funktioner der er vigtige at have med, ligesom vi har lært hvad der virker, og hvad der knirker.

Vi stopper ikke før kvaliteten er i top, og vi går aldrig på kompromis for at spare et par timers udvikling. Samtidig følger vi nøje udviklingen på markedet, så vi altid kan levere de sidste nye funktioner, noget der kommer alle vores kunder til gode på en jævnlig basis.

Ved at læne jer op af vores ekspertise og erfaring kan i få de bedste resultater helt smertefrit. Vi står klar til at guide jer gennem udviklingen fra start til slut.

Har du allerede et design i tankerne? Se vores designkatalog for eksempler.

vælg din plan

Fleksible webshopløsninger

Egen server Vores server

Vi har erfaring med at arbejde med store & små virksomheder, samt klar til udvikle en målrettet strategi og plan, der passer til dig.
Der er ingen binding, ingen uforudsete regninger, og du ejer alle rettigheder til din webshop.

Er du i tvivl, er du også velkemmon til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud, samt skræddersyet løsning.

Webshop
Webshop

Fra 5.995,-

Engangsbeløb - Ingen binding

 • Webshop Løsning
 • Alt fra Standard pakken
 • Ubegrænset produkter
 • Ubegrænset kategorier
 • Online Betalingsløsning
 • Tilføjelse af Rabatkuponer
 • Afhenting + Fragtmoduler
 • Pakkelabels via din printer
 • WooCommerce system

 • Med WooCommerce webshop kan du nemt oprette produkter og kategorier. Vi tilpasser din webshop med det indhold og billeder du sender.

  Med en webshop fra os er alt muligt, hvor kun fantasien sætter grænser.

Få en webshopløsning med prisgaranti fra MyOnline, hvor vi tager os af alt, så du kan nyde ro i sindet.

Ud over vores webshopløsning tilbyder vi en bred vifte af ydelser og funktioner til din hjemmeside, herunder logo design, professionel tekstforfatning, online bestillingssystem, bookingfunktionalitet, brugerloginsystem, pointsystem, chatsupport, prisberegner, smart galleri og meget mere. Klik her for at få et uforpligtende tilbud skræddersyet til dine behov.

Vores komplette webshop-pakke tilbyder ikke blot en webshop, men inkluderer også en lynhurtig webserver, som vi sætter op og løbende opdaterer efter behov. Dette betyder, at vi håndterer alt det tekniske vedrørende både webshop og server, så du frit kan fokusere på din forretning.

Vi sørger også for løbende opdateringer af din hjemmeside for at følge med de nyeste globale trends på nettet. På den måde vil din hjemmeside altid afspejle de seneste udviklinger og undgå at virke forældet.

Ved blot 149 kr. om måneden får du webhosting, domæne og vedligeholdelse, der inkluderer:

 • Personlige domæne (www.navn.dk)
 • Personlige e-mailadresse (navn@navn.dk)
 • Små justeringer efter behov
 • 25 GB lagerplads
 • 2048 MB Server hukommelse
 • MySQL Database
 • SSL-sikkerhed med HTTPS
 • Antivirus og malware beskyttelse
 • Løbende opdateringer.
 • Daglig backup i skyen
 • 0 kr i oprettelse
 • Ingen binding

Der er ingen binding, ingen uventede regninger, og du har fuld ejerskab over din webshop.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud samt en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

Webshop
Webshop

Fra 5.995,-

+Vedligeholdelse +Webhost +Domæne 149kr/md - Ingen bindning

 • Webshop Løsning
 • Standard hjemmeside
 • Ubegrænset produkter
 • Ubegrænset kategorier
 • Online Betalingsløsning
 • Tilføjelse af Rabatkuponer
 • Afhenting + Fragtmoduler
 • Pakkelabels via din printer
 • WooCommerce system

 • Med WooCommerce webshop kan du nemt oprette produkter og kategorier. Vi tilpasser din webshop med det indhold og billeder du sender.

  Med en webshop fra os er alt muligt, hvor kun fantasien sætter grænser.

Få en komplet webshopløsning med prisgaranti fra MyOnline, hvor vi tager os af alt, så du kan nyde ro i sindet.

Ud over vores webshopløsning tilbyder vi en bred vifte af ydelser og funktioner til din hjemmeside, herunder logo design, professionel tekstforfatning, online bestillingssystem, bookingfunktionalitet, brugerloginsystem, pointsystem, chatsupport, prisberegner, smart galleri og meget mere. Klik her for at få et uforpligtende tilbud skræddersyet til dine behov.

Webshop

Køb Webshop, udviklet professionelt

For at konkurrere på højeste plan med de andre webshops i branchen, er det nødvendigt ikke blot at skille sig ud fra mængden, men også sikre at webshoppen fungerer på alle enheder, er lynhurtig, og opbygget til at sælge produkterne.

Hos MyOnline.dk har vi mange års erfaring med at sikre en rød tråd mellem alle de mange faktorer der afgør om kunderne føler sig trygge ved at handle i en given webshop, såvel som garantere teknikken spiller dag og nat.

Sikkerheden er også i top når i vælger en professionel webshop fra os, da vi sikrer SSL kryptering, og følger alle branchens standarder, så i nemt og hurtigt kan få godkendt indløsningsaftaler med kreditkort, såvel som andre betalingsmetoder.

Til din webshop

Få et skræddersyet tilbud

VORES SERVICE

Hvad vi tilbyder

responsive-design
RESPONSIVE DESIGN
letvægtsdesign
LETVÆGTSDESIGN
budgetvenlige-priser
BUDGETVENLIGE PRISER
hurtig-levering
HURTIG LEVERING

1. Webshop optimeret til søgemaskinerne

Ved at optimere en webshop for relevante søgeord i forhold til de produkter eller tjenester der sælges, kan man øge chancerne for at ligge højt i søgeresultaterne. Dette kan føre til mere organisk trafik og potentielle kunder, der finder butikken på nettet. En høj placering i søgeresultaterne kan også øge butikkens troværdighed.

Ved at gøre det lettere for potentielle kunder at finde butikken, får man altså gevaldigt bedre chancer for at gennemføre et salg, ligesom man får flere besøgende på siden end man ellers ville. SEO kan også hjælpe med at målrette specifikke produkter eller kategorier, hvilket kan føre til mere relevant trafik og potentielt højere konverteringsrater.

2. Avancerede funktioner

Webshops designet af MyOnline.dk giver selvfølgelig mulighed for en lang række funktioner der kan øge salget, såvel som sikre at de besøgende konverterer til betalende kunder. Danskerne er efterhånden vant til at opnå visse fordele når de handler online, og det har vi fuld forståelse for.

Derfor kan vores webshops udvides med ønskelister, rabatkoder og andre smarte tiltag. Rabatkoderne er ikke blot en god måde at lokke folk til at købe med rabat, de skaber også loyale kunder der vender tilbage gang på gang. Og kombineret med ønskelister kan man yderligere fostre kunder der husker shoppen og tjekker ind løbende for at følge med.

3. Ubegrænset antal produkter og kategorier

Muligheden for et ubegrænset antal produkter og kategorier giver dig mulighed for at skalere din virksomhed efter behov. Man behøver ikke at bekymre sig om at ramme en grænse for antallet af produkter eller kategorier, hvilket kan være et problem med nogle webshops. Det giver derfor en sikkerhed fra starten, da man kan vækste webshoppen uden bekymringer for skalering eller meromkostning.

En webshop der har mulighed for ubegrænsede produkter og kategorier er nemmere at administrere, da man ikke behøver at bekymre sig om at omorganisere produkter eller kategorier, efterhånden som der bliver tilføjet flere. Samtidig har den også potentiale til at generere mere salg, da kunderne har et større udvalg af produkter at vælge imellem og er mere tilbøjelige til at finde det, de leder efter.

4. Mulighed for ekstra moduler

Vores udviklere er eksperter i avancerede moduler og funktionalitet der kan vælges til fra starten af designet, eller vi kan tilføje disse moduler flere måneder eller år efter jeres webshop er blevet etableret. Det betyder også at man kan starte ud med de simple funktioner, og så udvide i takt med at webshoppen vokser og får nye behov.

For eksempel kan vi hos MyOnline.dk udvikle et pointsystem der giver kunderne virtuelle point hver gang de foretager et køb, og på denne måde bygger endnu mere loyalitet og flere tilbagevendende kunder.

Det kan desuden også dreje sig om at moderne leverings- og tracking system der giver kunderne mulighed for at vælge deres pakkeshop, og automatisk skaber pakkelabels og andre detaljer angående leveringens forløb. Dette gør det ikke blot mere attraktivt for kunderne, men kan også lette det administrative arbejde.

5. Integrering med regnskabsprogrammer

Udover at vi selvfølgelig kan hjælpe med at opsætte et komplet betalingssystem for kunderne, så de kan betale med MobilePay, kreditkort, Klarna eller andre løsninger, kan vi også hjælpe med at integrere regnskabssystemer direkte ind i webshoppen.

Det gør det nemt og hurtigt at bogføre salg, såvel som at holde styr på årsregnskabet og lagerbeholdningen. Det sparer ikke blot en masse administrativt papirarbejde, det resulterer også i færre tastefejl. Benytter i eksempelvis Billy, Dinero eller e-conomic er det muligt at overføre al den vigtige data helt automatisk. Kontakt os endelig for at høre nærmere om jeres specifikke regnskabsprogram.

6. Passer til alle skærme og enheder

En mobilvenlig webshop tilpasser sig den enhed som tilgår siden, og giver på denne måde kunderne en bedre brugeroplevelse. Det er vigtigt da et flertal af danskere bruger deres smartphones til at handle online.

Dette kan øge salget ved at gøre det lettere for kunderne at gennemse og købe produkter på deres mobile enheder, uden de skal zoome ind eller oplever andre problemer undervejs. Undersøgelser har vist at en dårlig mobil oplevelse kan føre til en højere grad af kunder der forlader webshoppen uden et køb.

7. Smukt design der sælger

Vores hold af dygtige og erfarne designere står klar til at skabe en visuelt imponerende webshop, der ikke blot ser flot ud, men også hjælper med at skabe tillid og konvertere de besøgende.

Det sikrer en god brugeroplevelse, og gør det samtidig mere sandsynligt at webshoppen bliver anbefalet til kundernes sociale netværk, og så bliver designet kædet tæt sammen med virksomhedens identitet for at skabe en harmoni der skaber genkendelse og branding.

8. Brugervenligt kontrolpanel

Sidst men ikke mindst tilbyder vi med vores webshops fuld kontrol over oprettelse af produkter, tilføjelse af billeder, video og tekst, såvel som alt det andet man kunne ønske sig. Det betyder at vores kunder ikke skal bekymre sig om ekstra omkostninger hver gang der skal tilføjes nye produkter, eller at hjemmesidens blog skal opdateres.

Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål i denne forbindelse, men det er også muligt at indgå en aftale med os hvis i ønsker at vi skal varetage disse opgaver på en professionel og effektiv måde. Kontakt os gerne i dag for at høre nærmere hvis dette har interesse.