Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at lave min nye hjemmeside?

Det tager normal 2-5 dage at lave en ny basic hjemmeside. I enkelte tilfælde kan det tage op til 1 måned, alt efter hvor stor og mange funktioner du skal bruge.

Vælger jeg selv hjemmesidens design?

Ja, du bestemmer helt hjemmesidens design. Det kan du ved at forklare os hvad du skal bruge, som hvilke farver, layout m.m. Du kan eventuel linke os nogle sider som du synes godt om.

Hvilke funktioner tilbyder i til min hjemmeside?

Vi tilbyder alt til din hjemmeside. Mest spurgte eksempler; online bestilling, bookingsystem, cookies widget, loginsystem, pointsystem, chatsystem, webshop. Kontakt os for at vide mere, eller hvis den funktion du ønsker ikke var nævnt på listen.

Ejer jeg hele hjemmesiden, hvis jeg køber hos jer?

Ja, du ejer hele hjemmesiden, alt fra design til uploaded indhold. Det gælder også for hjemmesider med vores webhost pakker.

Hvad hvis jeg ikke bliver glad for den nye hjemmeside?

Vi arbejder med din hjemmeside indtil du er tilfreds, ellers får du alle pengene tilbage.

Har du derimod en deadline der var aftalt på forhånd med os, som i sidste ende vi ikke kunne nå, kan vi tilbyde 50% rabat på hele projektet, og stadig få siden lavet færdigt.

Kan i skaffe en .dk domæne til mig?

Ja, med vores fulde pakkeløsning, får du leveret en 100% køreklar hjemmeside, hvor vi hjælper med alt opsætningen fra domæner til serverer.

Er min hjemmeside sikker hos jer?

Ja, alle vores hjemmesider er lavet med anti-virus beskyttelse. Desuden er der daglig backup på serverne, så skulle noget ske, kan vi altid gå tilbage til en frisk backup som kun er få timer gamle.

Kan jeg flytte til/fra jeres webhost?

Hvis du vil flytte fra din gamle webhost over til os, skal du først kontakte din nuværende webmaster, som skal udveksle detaljerne med os, før vi kan flytte.

Har du server hos os, ejer du stadig selve hjemmesiden, og kan sagtens flytte webhost. Vi udveksler detaljerne med din nye webhost uden omkostninger. Hvis din nye udbyder ikke tilbyder ydelsen med at flytte, kan vi hjælpe med at flytte til din nye webhost for et gebyr på 700 kr.

Mere hjælp

Fandt du ikke dit svar?
Vores support står altid klar 24/7.