Generelle oplysninger

MyOnline.dk
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby
CVR nr.: 43370693
Telefon: 70 60 30 77
Email: info@myonline.dk

 

Priser

Hos MyOnline.dk er alle priserne i danske kroner og angivet ekskl. moms. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

 

Betaling

MyOnline.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, Bankoverførsel.

Betaling sendes via faktura. Når betaling er er modtaget, vil vi publicere hjemmeside/sende materialer til kunden. Der vil i tilfælde kunne laves andre aftaler, her gælder betalingsfrister mm. som beskrevet ud fra det enkelte tilbud.

  • Såfremt at der går mere end 3 hverdage fra vores sidste kontakt til kunden uden at modtage materiale/rettelser eller lignende til hjemmesiden, forbeholder vi os retten til at fremsende en faktura for udført arbejde. Når vi har materiale/rettelser samt betalingen, aftales et tidspunkt for levering af hjemmesiden.
  • Såfremt at der går mere end 2 uger fra vores sidste efterspørgsel af materialer/ rettelser, anser vi opgaven som fuldført, og vil fakturere på ny ved eventuel genoptagelse af projektet

 

Garanti

Der gives 1 måneds garanti. Vores garanti gælder for fejl fra vores side. Du kan få lavet rettelser til projektet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Garantien gælder ikke fejl begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, kan vi overfører beløbet til den samme konto du betalte med, ellers bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Som udgangspunkt er alle aftaler bindende ud fra de enkelte omstændigheder – Der ingen bindingsperiode på nogen af vores ydelser/produkter som standard, men det kan forekomme ved indgåelse af et særaftalt længere varigt samarbejde. Dette betyder også at såfremt det i tilbuddet beskrevne produkt leveres, er der ingen fortrydelsesret ved indgåelse af aftale, og køber forpligter sig derved også økonomisk ved at accepterer af aftalen.

 

Rettigheder

Alle rettigheder til CMS, digitale produkter tilhører kunden, efter gennemførelse af betalingen.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt/ydelse som angivet under det pågældende produkt/ydelse.
Dit digitale produkt/ydelse er personligt, og det er tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, både privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af hjemmesider, grafiske materialer og tekster.

 

Persondatapolitik

For at indgå aftale og handle med os, forpligter kunden sig automatisk til at oplyse korrekt navn, telefonnummer, adresse, emailadresse samt virksomhedens CVR nr.

Er kunden en privatperson, forpliger kunden sig automatisk til at oplyse korrekt navn, telefonnummer, adresse, emailadresse samt fødselsdato (og i nogle tilfælde CPR-nummer til kreditvurdering).